Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)

20
30min + 12 h sulatus

Bataattipannari (ammattilaiset)

20
45min + 12h sulatus

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernelaatikko (ammattilaiset)

20
2,5 h + 12 h liotus

Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)

100
12h

Kasvishernekeitto (ammattilaiset)

10
2h + 12h liotusta

Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)

20
1h

Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)

45
30min + 2vrk käyminen

Mallas-perunarieska (ammattilaiset)

50
30min

Mallasleipäset (ammattilaiset)

100
2,5h

Mallaslimppu (ammattilaiset)

60
3,5h

Mallastikut (ammattilaiset)

400
3h

Mallasässät (ammattilaiset)

396
3h

Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)

20
15min

Maltaiset grissinit (ammattilaiset)

100
1,5

Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)

146
1 h + tekeytyminen yön yli

Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)

12
45min

Mustikka-talkkunarahka (ammattilaiset)

20
15 min

Mäskileipä (ammattilaiset)

72
2,5h

Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)

20
1h

Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5 h + 12 h sulatus

Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)

85
1,5h + jäähdytys

Saaristolaisleipä (ammattilaiset)

100
3h

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

70
2h

Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa

4
45 min, sulatusaika: 1 vrk

Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)

20
20 min