Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)
20
30min + 12 h sulatus
Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)
20
30min + 12 h sulatus
Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernelaatikko (ammattilaiset)
20
2,5 h + 12 h liotus
Hernelaatikko (ammattilaiset)
20
2,5 h + 12 h liotus
Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)
100
12h
Kasvishernekeitto (ammattilaiset)
10
2h + 12h liotusta
Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)
20
1h
Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)
45
30min + 2vrk käyminen
Mallas-perunarieska (ammattilaiset)
50
30min
Mallasleipäset (ammattilaiset)
100
2,5h
Mallaslimppu (ammattilaiset)
60
3,5h
Mallastikut (ammattilaiset)
400
3h
Mallasässät (ammattilaiset)
396
3h
Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)
20
15min
Maltaiset grissinit (ammattilaiset)
100
1,5
Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)
146
1 h + tekeytyminen yön yli
Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)
12
45min
Mustikka-talkkunarahka (ammattilaiset)
20
15 min
Mämmi banoffee (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus
Mämmijäätelöä ja puolukoita (ammattilaiset)
32
15 min + sulatus
Mäskileipä (ammattilaiset)
72
2,5h
Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)
20
1h
Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5 h + 12 h sulatus
Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)
85
1,5h + jäähdytys
Saaristolaisleipä (ammattilaiset)
100
3h
Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)
70
2h
Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa
4
45 min, sulatusaika: 1 vrk
Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)
20
20 min
Valkosuklaa rocky road mämmi (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus