Appelsiini-mämmirahkamousse
75
Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)
20
30min + 12 h sulatus
Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)
20
30min + 12 h sulatus
Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike (ammattilaiset)
20
3h
Herne-jauhelihamureke (ammattilaiset)
20
1 h
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernefalafelit (ammattilaiset)
20
2h
Hernelaatikko (ammattilaiset)
20
2,5 h + 12 h liotus
Hernelaatikko (ammattilaiset)
20
2,5 h + 12 h liotus
Hernerouhe-kasvispyörykät pellavakuorrutuksella (ammattilaiset)
20
1 h
Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)
100
12h
Kasvishernekeitto (ammattilaiset)
10
2h + 12h liotusta
Kasviskiusaus hernerouheesta (ammattilaiset)
20
1 h
Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)
20
1h
Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)
45
30min + 2vrk käyminen
Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)
90
30min + 2 vrk käyminen
Lihapullat piparjuurikastikkeessa (ammattilaiset)
20
45min
Lime- inkiväärikastike lohelle (ammattilaiset)
20
15min
Mallas-lihapullat ja ruskea kastike (ammattilaiset)
17
1h
Mallas-perunarieska (ammattilaiset)
50
30min
Mallasleipäset (ammattilaiset)
100
2,5h
Mallaslimppu (ammattilaiset)
60
3,5h
Mallastikut (ammattilaiset)
400
3h
Mallasässät (ammattilaiset)
396
3h
Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)
20
15min
Maltaiset grissinit (ammattilaiset)
100
1,5
Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)
146
1 h + tekeytyminen yön yli
Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)
12
45min
Mustikka-talkkunarahka (ammattilaiset)
20
15 min
Mämmi banoffee (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus
Mämmijäätelöä ja puolukoita (ammattilaiset)
32
15 min + sulatus
Mäskileipä (ammattilaiset)
72
2,5h
Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)
20
1h
Omenakastike porsaanfileelle (ammattilaiset)
20
15min
Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)
20
45min
Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5 h + 12 h sulatus
Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)
20
20min
Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)
10
20 min + sulatusaika
Puolukka-talkkunahyve (ammattilaiset)
20
15 min
Rouheinen tomaatti-juustopiirakka (ammattilaiset)
20
1 h
Rouheiset moniviljasämpylät (ammattilaiset)
20
1,5 h
Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)
85
1,5h + jäähdytys
Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)
20
15min
Saaristo Savulohipiirakka (ammattilaiset)
12
1h
Saaristolaisleipä (ammattilaiset)
100
3h
Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)
70
2h
Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa
4
45 min, sulatusaika: 1 vrk
Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)
20
30 min
Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)
20
20 min
Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)
20
20 min
Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)
20
20 min
Valkosuklaa rocky road mämmi (ammattilaiset)
8
15 min + sulatus
Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5h + 12h sulatus
Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)
20
1,5h + 12h sulatus
”Hernetto” – risoton tapaan hernerouheesta valmistettu risotto (ammattilaiset)
20
30 min