Appelsiini-mämmirahkamousse

75

Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Bataattikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)

20
30min + 12 h sulatus

Bataattikeitto lime-kookoskermalla (ammattilaiset)

20
30min + 12 h sulatus

Bataattipannari (ammattilaiset)

20
45min + 12h sulatus

Bataattipannari (ammattilaiset)

20
45min + 12h sulatus

Haudutettu porsaanfilee ja omenakastike (ammattilaiset)

20
3h

Herne-jauhelihamureke (ammattilaiset)

20
1 h

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernefalafelit (ammattilaiset)

20
2h

Hernelaatikko (ammattilaiset)

20
2,5 h + 12 h liotus

Hernelaatikko (ammattilaiset)

20
2,5 h + 12 h liotus

Hernerouhe-kasvispyörykät pellavakuorrutuksella (ammattilaiset)

20
1 h

Hämäläinen perunalimppu (ammattilaiset)

100
12h

Kasvishernekeitto (ammattilaiset)

10
2h + 12h liotusta

Kasviskiusaus hernerouheesta (ammattilaiset)

20
1 h

Kasvislasagne vihreistä kasviksista (ammattilaiset)

20
1h

Kotikalja kaljamaltaista (ammattilaiset)

45
30min + 2vrk käyminen

Kotikaljaa mallasuutteesta (ammattilaiset)

90
30min + 2 vrk käyminen

Lihapullat piparjuurikastikkeessa (ammattilaiset)

20
45min

Lime- inkiväärikastike lohelle (ammattilaiset)

20
15min

Mallas-lihapullat ja ruskea kastike (ammattilaiset)

17
1h

Mallas-perunarieska (ammattilaiset)

50
30min

Mallasleipäset (ammattilaiset)

100
2,5h

Mallaslimppu (ammattilaiset)

60
3,5h

Mallastikut (ammattilaiset)

400
3h

Mallasässät (ammattilaiset)

396
3h

Maltainen marjapöperö (ammattilaiset)

20
15min

Maltaiset grissinit (ammattilaiset)

100
1,5

Maltaiset yön yli sämpylät (ammattilaiset)

146
1 h + tekeytyminen yön yli

Mustikka-kauramurupiiras (ammattilaiset)

12
45min

Mustikka-talkkunarahka (ammattilaiset)

20
15 min

Mämmi banoffee (ammattilaiset)

8
15 min + sulatus

Mämmijäätelöä ja puolukoita (ammattilaiset)

32
15 min + sulatus

Mäskileipä (ammattilaiset)

72
2,5h

Omenainen muru-mallaspiirakka (ammattilaiset)

20
1h

Omenakastike porsaanfileelle (ammattilaiset)

20
15min

Pariloitu merilohi ja lime- inkiväärikastike (ammattilaiset)

20
45min

Piparjuuri-punajuurilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5 h + 12 h sulatus

Piparjuurikastike lihapullille (ammattilaiset)

20
20min

Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Punajuurikeitto ja makuparit (ammattilaiset)

10
20 min + sulatusaika

Puolukka-talkkunahyve (ammattilaiset)

20
15 min

Rouheinen tomaatti-juustopiirakka (ammattilaiset)

20
1 h

Rouheiset moniviljasämpylät (ammattilaiset)

20
1,5 h

Ruis-mallasvispipuuro (ammattilaiset)

85
1,5h + jäähdytys

Ruskea kastike Tuoppi kotikaljasta (ammattilaiset)

20
15min

Saaristo Savulohipiirakka (ammattilaiset)

12
1h

Saaristolaisleipä (ammattilaiset)

100
3h

Saaristolaisleipä valmiista Tuoppi jauhoseoksesta (ammattilaiset)

70
2h

Sinihomejuustolla maustettua punajuurilaatikkoa

4
45 min, sulatusaika: 1 vrk

Tumma kastikepohja: balsamicokastike (ammattilaiset)

20
30 min

Tumma kastikepohja: valkosipuli-hunajakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinappinen kermakastike (ammattilaiset)

20
20 min

Vaalea kastikepohja: sinihomejuustokastike (ammattilaiset)

20
20 min

Valkosuklaa rocky road mämmi (ammattilaiset)

8
15 min + sulatus

Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5h + 12h sulatus

Yrttinen bataattilaatikko (ammattilaiset)

20
1,5h + 12h sulatus

”Hernetto” – risoton tapaan hernerouheesta valmistettu risotto (ammattilaiset)

20
30 min