Kasvistäytteiset bataattikrepit


Kasvistäytteiset bataattikrepit
4
1 h
Taikina:
2 kpl kananmunaa
3 dl maitoa
3 dl Kymppi Bataattisosetta (sulatettuna)
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä tai sulatettua voita
Paistamiseen:
voita
Kasvistäyte:
1 pieni paprika
½ pieni kesäkurpitsa
2 rkl öljyä paistamiseen
100 g smetanaa
150 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
tuoretta persiljaa tai muuta yrttiä

Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon maito, bataattisose, vehnäjauhot, suola ja rypsiöljy tai sulatettu voi. Anna taikinan levätä hetki ennen paistamista. Paista kuumassa pannussa voissa isoja räiskäleitä.

Valmista täyte:
Paloittele paprika, kesäkurpitsa ja fetajuusto. Kuumenna öljy pannussa. Lisää kasvikset ja kääntele hetki käännellen. Lisää smetana ja kuumenna. Sammuta levy. Lisää fetajuusto ja mausta seos mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä. Tarkista maku. Jaa täyte letuille ja kääri ne rullalle. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Valmista taikina sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja anna levätä n. 20 min. Kuullota paprikat ja kesäkurpitsat öljyssä ja lisää smetana ja salaattijuustokuutiot. Paista letut isolla paistinpannulla. Laita täyte paistettujen lettujen keskelle ja kääri letut rullalle. Koristele tuoreella persiljalla.