Herkkusieni-pekonipasta


Herkullinen arkiruoka on arjen luksusta. Valmista ihastuttava pasta herkkusienistä ja pekonista. Höystä tomaatilla, lehtikaalilla ja sipulilla. Tuore rosmariini viimeistelee tämän annoksen.

Herkkusieni-pekonipasta
2
20 min
100 g Champ herkkusieniä
170 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g miniluumutomaatteja
2 kpl lehtikaalinlehtiä
1 rkl Vihreäkeiju rosmariinia
mustapippuria myllystä
1/2 sitruunan mehu
Lisäksi:
1,5 l vettä
1 tl suolaa
250 g pinaatti fettucine tuorepastaa
2 rkl oliiviöljyä
juustoraastetta

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit. Lohko herkkusienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna lehtikaalin lehdet ja rosmariini. Laita pekonit pannulle ja paista rapeaksi. Lisää muut ainekset ja kääntele, kunnes sienet saavat väriä ja lehtikaali kutistuu. Mausta mustapippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.

Kiehauta vesi ja lisää suola ja fettuce tuorepasta. Keitä noin kolme minuuttia ja valuta. Sekoita joukkoon oliiviöljy. Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon. Tarjoa seuraksi juustoa raastettuna.